Riža sa piletinom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
Pileći fileti
1/2 pakovanje
Francuska supa od luka
1 konzerva
konzervirana krem supa od gljiva
2 komad
paprike
3 šolja
kuhana riža
1/2 šolja
sir
Riža sa piletinom
  1. Stavite rižu i piletinu u posudu za pečenje.
  2. U zdjeli pomiješajte supu od luka, supu od gljiva i nasjeckanu papriku. Prelijte rižu i piletinu sa dobivenom smjesom.
  3. Pospite sa sirom i pecite, na temperaturi od 170 stepeni, dok se sir ne rastopi i ne dobije zlatno smeđu boju.
  4. Izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*