- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 5.8.2013
- 1 kg
- Pileći fileti
- 1/2 pakovanje
- Francuska supa od luka
- 1 konzerva
- konzervirana krem supa od gljiva
- 2 komad
- paprike
- 3 šolja
- kuhana riža
- 1/2 šolja
- sir

- Stavite rižu i piletinu u posudu za pečenje.
- U zdjeli pomiješajte supu od luka, supu od gljiva i nasjeckanu papriku. Prelijte rižu i piletinu sa dobivenom smjesom.
- Pospite sa sirom i pecite, na temperaturi od 170 stepeni, dok se sir ne rastopi i ne dobije zlatno smeđu boju.
- Izvadite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!