- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 17.12.2010
- 2 1/2 šolja
- kuhana riža
- 3 glavica
- zeleni luk
- 1 šolja
- nemasni sir
- 1 kašičica
- kopar
- 1/4 šolja
- parmezan
- 1/2 šolja
- mlijeko
- 1/2 kašičica
- senf

- U većoj zdjeli pomiješajte kuhanu rižu, sir, luk, kopar, parmezan, mlijeko i senf.
- Prespite u podmazanu posudu za pečenje i stavite u pećnicu.
- Pecite 20 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!