Rižoto s gljivama i bijelim lukom

Sastojci
Instrukcije
Začinite i propržite gljive na maslu a zatim ostavite na stranu.
Zagrijte ulje u dubokoj tavi, dodajte crveni i bijeli luk pa pržite uz konstantno miješanje dok luk ne omekša.
Dodajte rižu i pirjajte 1 minutu a zatim umiješajte 1 šolju vruće supe. Pirjajte dok se tekućina ne apsorbira, uz konstantno miješanje.
Ponovite postupak sa prestalom supom i rižom.
Kada riža postane kremasta, umiješajte gljive i sir.
Pospite s peršunom, promiješajte i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.