Salata od jagoda i špinata
Služi: 1 osobuPriprema: 15 minuta

Sastojci
Špinat: 
400 grama
Jagode: 
665 grama
Ulje: 
120 mililitara
Vinski ocat: 
60 mililitara
Šećer: 
100 grama
Paprika: 
1/4 kašičice
Susam: 
2 kašike
Mak: 
1 kašika
Instrukcije
- Špinat i jagode oprati i izrezati, pa ih sjediniti u jednu veću posudu. 
- U posebnu posudu staviti ulje,ocat, šećer, papriku, susam i mak. 
- Sve sastojke dobro izmiješati, posuti preko jagoda i špinata, pa poslužiti salatu. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.