Salata od pečenih tikvica

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Salate
Postavio
Postavljeno
2 kašika
Maslinovo ulje
3 komad
Tikvice
2 glavica
Crveni luk
1 1/2 šolja
peršun
2 kašičica
ocat
Salata od pečenih tikvica
  1. Zagrijte ulje u tavi, dodajte tikvice i luk pa pirjajte 6-8 minuta uz povremeno miješanje.
  2. Izvadite povrće iz tave, odstranite višak masnoće a povrće stavite u zdjelu za salatu.
  3. Umiješajte ocat, pospite peršunom i začinite sa soli i biberom.
  4. Poslužite odmah.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*