Salata od tunjevine i kiselih krastavaca
Služi: 1 osobuPriprema: 20 minuta
Sastojci
Konzervisana tunjevina:
200 grama
Majoneza:
100 mililitara
Crveni luk:
1 glavica
Celer:
40 grama
Kiseli krastavci:
4 komada
Peršun:
2 kašike
Paradajz:
2 komada
Zelena salata:
4 lista
Instrukcije
U jednoj od kuhinjskih posuda sjediniti tunjevinu, majonezu, celer, kisele krastavce i peršun.
Ostaviti u frižider 1 h da odstoji, pa poslužiti salatu uz paradajz i zelenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.