- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 28.2.2013
- 2 glavica
- crveni kupus
- 2 komad
- paradajz
- 1/2 kašika
- metvica
- 3 kašika
- Maslinovo ulje
- 5 kašika
- sok od limuna
- 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1 kašičica
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- U veću zdjelu stavite kupus, paradajz i metvicu.
- Pomiješajte u manjoj posudi maslinovo ulje i sok od limuna. Začinite sa bijelim lukom u prahu, soli i biberom.
- Prelijte kupus i paradajz s napravljenim umakom.
- Dobro izmiješajte i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!