- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 20.7.2010
- 500 g
- goveđi odrezak
- 1 po potrebi
- maslinovo ulje u spreju
- 200 g
- zelena salata
- 2 komad
- krastavci
- 60 ml
- vinski ocat
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Zagrijte tavu na srednjoj temperaturu. Pomastite i začinite odrezak sa soli i biberom i dodajte u tavu.
- Pecite 2-3 minute sa svake strane ili po vlastitoj želji.
- Prenesite na tanjir i prekrijte folijom. Ostavite sa strane 3 minute.
- Kombinirajte salatu, krastavce i ocat u većoj zdjeli.
- Izrežite odrezak na komade dijagonalno. Pomiješajte sa salatom.
- Izmiješajte i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!