Salata s govedinom i krastavcima

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 10 minuta
Salata s govedinom i krastavcima

Sastojci

Goveđi odrezak:
500 grama
Maslinovo ulje u spreju:
Po želji
Zelena salata:
200 grama
Krastavci:
2 komada
Vinski ocat:
60 mililitara
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte tavu na srednjoj temperaturu. Pomastite i začinite odrezak sa soli i biberom i dodajte u tavu.

  2. Pecite 2-3 minute sa svake strane ili po vlastitoj želji.

  3. Prenesite na tanjir i prekrijte folijom. Ostavite sa strane 3 minute.

  4. Kombinirajte salatu, krastavce i ocat u većoj zdjeli.

  5. Izrežite odrezak na komade dijagonalno. Pomiješajte sa salatom.

  6. Izmiješajte i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.