- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 13.8.2010
- 250 g pilećih fileta, skuhanih
- 2 1/2 krastavice, nasjeckane na kockice
- 2 1/2 paprike, crvene, nasjeckane na kockice
- 2 1/2 paprike, žute, nasjeckane na kockice
- 2 paradajza, nasjeckana na kockice
- 2 mrkve, herendane
- 140 g majoneze
- 50 g kečapa
- 200 ml jogurta
- 1/2 kg kupusa, herendanog
- sol
- ulje
- ocat
- zelena salata, za poslužiti

- Piletinu skuhajte i isjecite na komade.
- Pomiješajte povrće u zdjeli za salatu.
- Dodajte ulje, ocat i sol.
- U posebnoj zdjeli pomiješajte majonezu, jogurt i kečap. Dobro umutite.
- U tanjire za posluživanje stavite prvo list zelene salate, zatim dodajte salatu s paprikom i paradajzom.
- Prelijte salatu s napravljenim sosom i na vrhu dodajte piletinu pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!