- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 14.2.2013
- 100 g
- rezanci
- 3 kašika
- ulje
- 3 kašika
- Med
- 1 kašika
- susamovo ulje
- 1 kašika
- rižin ocat
- 1 kašika
- umak od soje
- 1 1/2 kašičica
- đumbir
- 1 kašičica
- Crvena paprika
- 3 šolja
- kuhana pileća prsa
- 1 šolja
- crveni kupus
- 4 glavica
- zeleni luk
- 2 komad
- mrkve
- 1 komad
- Crvena paprika

- Skuhajte rezance slijedeći uputstva na ambalaži a zatim isperite hladnom vodom i ocijedite.
- Pomiješajte u manjoj posudi ulja, med, ocat, umak od soje, đumbir i 1 kašičicu crvene paprike.
- U veću zdjelu stavite rezance, piletinu, kupus, luk, mrkvu i papriku.
- Pospite sa napravljenim dresinog i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!