- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 8.7.2010
- 4 komad
- paradajz
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1/4 šolja
- ocat
- 6 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 kašičica
- Sol
- 1 kašičica
- mljeveni biber
- 1/4 šoljica
- Bosiljak
- 1/4 šoljica
- peršun
- 600 g
- feta sir

- Izrežite paradajz na pola a zatim ga stavite u veliku zdjelu.
- Dodajte luk, ocat, maslinovo ulje, sol, biber, bosiljak, peršin i dobro promiješajte.
- Narežite feta sir na što manje kockice i nježno ga umiješajte u salatu pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!