- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 18.1.2013
- 350 g
- tjestenina
- 450 g
- škampi
- 1/2 po potrebi
- peršun
- 1/3 šolja
- Maslinovo ulje
- 4 kašika
- sok od limuna
- 1 kašičica
- estragon
- 1/4 kašičica
- ružmarin
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1 kašičica
- ljuti umak

- Kuhajte tjesteninu slijedeći uputsva na ambalaži a zatim ocijedite i ostavite da se ohladi.
- U zdjeli dobro izmiješajte ulje, sok od limuna, ljuti umak, estragon, ružmarin i sol.
- Pomiješajte tjesteninu sa škampima i prelijte s dobivenim dressingom.
- Pospite s peršunom, poklopite i ostavite da salata odstoji 30 minuta prije posluživanja.
- Neposredno prije posluživanja promiješajte ponovo i poslužtite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!