- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 120 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 14.7.2010
- 1 kg
- kupus
- 300 g
- juneći but
- 60 g
- riža
- 100 g
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- goveđa supa
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- aleva paprika
- 1 po potrebi
- maslo
- 1 po potrebi
- pavlaka

- Blanširajte očišćene listove kupusa i ocijedite.
- U posebnoj zdjeli pomiješajte meso, rižu i luk. Začinite i izmiješajte.
- Napravljenom smjesom punite listove kupusa i formirajte sarme.
- Složite ih kružno u lonac za kuhanje pa zalijte goveđom supom i kuhajte.
- Rastopite maslo u tavi i dodajte papriku. Prije posluživanja prelijte preko sarme dok ključa.
- Poslužite uz pavlaku.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!