- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.1.2011
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 komad
- celer
- 1/4 šolja
- maslo
- 2 komad
- jabuke
- 2 kašičica
- brašno
- 3/4 kašičica
- curry u prahu
- 3/4 šolja
- voda
- 1/2 komad
- pileća kocka
- 300 g
- škampi
- 1 po potrebi
- kuhana riža

- U većoj tavi pirjajte luk i celer na maslu, oko 2 minute.
- Umiješajte jabuke i pirjajte još 1-2 minute.
- Pospite brašnom i curryem pa postepeno dodajite vodu u kojoj ste predhodno rastopili pileću kocku.
- Kada smjesa postane glatka dodajte škampe i dovedite do ključanja. Smanjite temperaturu i pirjajte još 3-4 minute ili dok škampe ne budu gotove.
- Skinite s vatre i poslužite uz rižu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!