- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 1.2.2013
- 1/4 šolja
- maslo
- 1 kašika
- peršun
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/7 kašičica
- ljuti umak
- 1/4 kašičica
- Sol
- 3 kašika
- bijelo vino
- 450 g
- škampi
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- paprika

- Rastopite maslo u tavi pa umiješajte peršun, bijeli luk,crveni luk, papriku, umak i sol.
- Kuhajte 1-2 minute na većoj temperaturi.
- Dodajte vino i kuhajte još 1/2 minute.
- Dodajte škampe i kuhajte dok ne dobiju ružičastu boju.
- Skinite s toplote i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!