Smeđa riža
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Riža: 
3/2 solja
Goveđa supa: 
400 mililitara
Francuska supa od luka: 
1 konzerva
Maslac: 
1/4 šoljice
Worcestershire umak: 
1 kašika
Bosiljak: 
1 kašika
Instrukcije
- Zagrijte pećnicu na 175 °C. 
- U zdjelu za pečenje dodajte sve sastojke. 
- Poklopite i pecite 60 minuta. Promiješajte jednom nakon 30 minuta. 
- Poslužite kao prilog. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.