Sos za roštiljska jela

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
2 l
kečap
800 ml
ocat
200 g
Šećer
2 kašika
sok od limuna
2 kašika
Crvena paprika
3 kašika
Biber
1 kašičica
Sol
Sos za roštiljska jela
  1. Sve sastojke staviti u jednu posudu za kuhanje.
  2. Kuhati na niskoj temperaturi uz povremeno miješanje dok se smjesa ne zgusne.
  3. Sos ohladiti, pa poslužiti uz roštiljska jela od mesa.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*