Špageti s gljivama
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 4 minuta

Sastojci
Špageti:
450 grama
Kiselo vrhnje:
100 mililitara
Gljive:
450 grama
Brašno:
3 kašičice
Crveni luk:
1 glavica
Sol:
Po želji
Peršun:
Po želji
Instrukcije
Skuhajte špagete slijedeći uputstva na ambalaži a zatim ocijedite.
Zagrijte maslo u tavi pa dodajte gljive i luk. Kuhajte uz povremeno miješanje dok ne omekšaju. Pred kraj kuhanja umiješajte brašno i kiselo vrhnje.
Dodajte špagete, pospite peršunom i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.