Špinat u jogurtu sa lukom

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
14 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
450 g
Špinat
3 šolja
jogurt
1 glavica
Crveni luk
1/4 kašičica
Sol
1/7 kašičica
Biber
1 kašika
biljno ulje
Špinat u jogurtu sa lukom
  1. Kuhajte špinat u kipućoj vodi dok ne omekša a zatim dobro ocijedite.
  2. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i pecite 5 minuta.
  3. Pomiješajte u zdjeli špinat sa prženim lukom, jogurtom, soli i biberom.
  4. Ostavite malo da odstoji a zatim poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*