Špinat s bijelim lukom i limunom
Služi: 1 osobuKuhanje: 5 minutaPriprema: 4 minuta

Sastojci
Špinat:
450 grama
Bijeli luk:
2 češnja
Maslinovo ulje:
2 kašike
Sok od limuna:
3/2 kasika
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Zagrijte ulje u većoj tavi.
Dodajte bijeli luk i špinat pa pirjajte, uz konstantno miješanjte, dok špinat ne omekša.
Premjestite špinat i bijeli luk iz tave u veću zdjelu.
Prelijte sokom od limuna i začinite sa soli i biberom.
Dobro izmiješajte i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.