Špinat s lukom

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
600 g
Špinat
2 kašika
margarin
1/2 šolja
luk
1/7 kašičica
muškatni oraščići
1/7 kašičica
Biber
Špinat s lukom
  1. Kuhajte narezani špinat u kipućoj vodi dok ne omekša a zatim ocijedite i ostavite na stranu.
  2. Rastopite maslo u tavi, dodajte luk i pirjajte dok luk ne dobije smeđu boju.
  3. Luku dodajte špinat i začine.
  4. Dobro promiješajte, skinite s vatre i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*