- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.10.2010
- 2 kašika
- ulje
- 1 kašika
- Bijeli luk
- 3 kašika
- Sok od narandže
- 300 g
- Špinat
- 1 kašika
- kora od narandže
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- U većoj tavi zagrijte ulje i dodajte luk. Pecite uz konstantno miješanje dok luk ne dobije smeđu boju, oko 1 minutu.
- Dodajte sok od narandže i kuhajte još 1 minutu a zatim umiješajte špinat i koru od narandže.
- Kuhajte dok špinat ne omekša.
- Skinite sa toplote, začinite sa soli i biberom pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!