Suhi kolačići sa džemom od kupine

Sastojci
Instrukcije
- U manjoj posudi mikserom umutite maslac i šećer u glatku masu. 
- Umiješajte ½ kašikice ekstrakta badema, a zatim i brašno. 
- Zamijesite tijesto, razvijte na debljinu oko 4 cm, pa iskružite kolačiće. 
- Na svakom kolačiću prstom napravite udubljenje na sredini i napunite džemom. 
- Poredajte kolačiće u pleh za pečenje i pecite 14-18 minuta na 175 °C dok ne dobiju smeđkastu boju. 
- U međuvremenu izmiksajte šećer u prahu, ekstrakt badema i mlijeko. 
- Ispečene kolačiće ostavite da se ohlade 1 minutu, pa ih prelijte ovom smjesom. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.