Supa s gljivama i ružmarinom

Služi: 1 osobuKuhanje: 12 minutaPriprema: 3 minuta
Supa s gljivama i ružmarinom

Sastojci

Gljive:
1 šolja
Maslo:
1/4 kašičice
Konzervisana krem supa od gljiva:
300 grama
Vrhnje:
1 šolja
Ružmarin:
1 kašika
Paprika:
1/2 kašike
Bijeli luk:
2 češnja

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo u većem loncu, dodajte gljive i bijeli luk pa pecite dok ne omekšaju.

  2. Umiješajte supu od gljiva, vrhnje, ružmarin i papriku.

  3. Dobro zagrijte, skinite s vatre i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.