Supa od italijanskih kobasica i povrća

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Supe
Postavio
Postavljeno
500 g
italijanske kobasice
1 češanj
Bijeli luk
1 l
goveđa supa
500 g
pirjani paradajz
2 komad
mrkve
2 komad
Tikvice
400 g
Špinat
1/4 kašičica
Biber
1/4 kašičica
Sol
Supa od italijanskih kobasica i povrća
  1. Isjeckani bijeli luk i kobasice propržiti u šerpi, na zagrijanom ulju.
  2. Umiješati goveđu supu, paradajz i isjeckanu mrkvu uz dodavanje soli i bibera.
  3. Kuhati na laganoj temperaturi 15 minuta, dodati isjeckane tikvice, pa kuhati dodatnih 15 minuta, dok tikvice ne omekšaju.
  4. Skinuti supu s vatre, umiješati isjeckan i ocijeđen špinat, pa nakon 15-ak minuta poslužiti jelo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*