- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 160 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 20.9.2013
- 800 g
- pire od tikve
- 900 ml
- pileća supa
- 1 kašika
- kukuruzni škrob
- 1 komad
- celer
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 list
- lovorov list
- 1/2 kašičica
- Crvena paprika
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 100 ml
- vrhnje za kuhanje

- U zdjelu dodajte pileću supu i kukuruzni škrob. Miješajte dok se ne otopi.
- Prespite supu u pretis lonac.
- Dodajte pire i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
- Umiješajte luk, celer, lovorov list, papriku, sol i biber.
- Kuhajte na manjoj temperaturi dok luk i celer ne omekšaju.
- Prespite iz lonca u posudu za supu i ostavite da se malo ohladi.
- Dodajte vrhnje za kuhanje i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!