- Vrijeme pripreme
- 3 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 3.11.2010
- 200 g
- Pileći fileti
- 4 kašika
- susamovo ulje
- 2 šolja
- Pileća osnova
- 2 kašika
- sherry
- 1 šolja
- gljive
- 2 kašika
- peršun

- Narežite filete na tanke kriške.
- Dovedite pileću osnovu do ključanja a zatim dodajte kriške fileta i gljive.
- Kuhajte još 4-5 minuta ili dok piletina ne bude kuhana.
- Skinite s toplote, umiješajte susamovo ulje i sherry, pospite s peršunom i začinite sa soli i biberom po želji.
- Poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!