Supa s piletinom i gljivama

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Supe
Postavio
Postavljeno
200 g
Pileći fileti
4 kašika
susamovo ulje
2 šolja
Pileća osnova
2 kašika
sherry
1 šolja
gljive
2 kašika
peršun
Supa s piletinom i gljivama
  1. Narežite filete na tanke kriške.
  2. Dovedite pileću osnovu do ključanja a zatim dodajte kriške fileta i gljive.
  3. Kuhajte još 4-5 minuta ili dok piletina ne bude kuhana.
  4. Skinite s toplote, umiješajte susamovo ulje i sherry, pospite s peršunom i začinite sa soli i biberom po želji.
  5. Poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*