- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 28.5.2010
- 1 kašika
- umak od soje
- 200 g
- Pileći fileti
- 90 g
- rezanci
- 1 komad
- mrkve
- 150 g
- mahune
- 4 g
- zeleni luk
- 1 kašičica
- sezamovo ulje

- U veliki lonac stavite pileću osnovu, vodu, đumbir, vino i soja umak.
- Zagrijte na srednjoj temperaturi da prokuha.
- Dodajte piletinu i kuhajte 8 minuta ili dok se piletina ne skuha.
- Uz pomoć viljuške prebacite piletinu u tanjir.
- Raskomadajte piletinu pa je pomiješajte u tavu s rezancima.
- Kuhajte i miješajte 2 minute ili dok rezanci ne postanu mekani.
- Dodajte mrkvu, mahunu, 2 zelena luka i kuhajte 1 minutu ili dok ne omekša.
- Prespite u zdjele i poslužite odmah s preostalim zelenim lukom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!