Supa sa špinatom i celerom

Sastojci
Instrukcije
U loncu zagrijte maslo.
Dodajte celer, mrkvu i luk. Propržite 3-5 minuta uz konstantno miješanje.
Dodajte pileću osnovu a zatim skinite s toplote.
Stavite u blender pa izmiješajte smjesu.
U lonac dodajte špinat i napravljenu smjesu.
Dovedite do ključanja pa zatim dodajte vrhnje.
Smanjite temperaturu i kuhajte 15 minuta.
Dodajte limunov sok.
Servirajte supu u posude za posluživanje i pospite peršunom.
Ukrasite s limunovim kriškama i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.