Supa sa zelenom salatom
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Crveni luk:
1 glavica
Ulje:
15 mililitara
Žumanca:
1 komad
Vrhnje:
5/2 kasika
Mesna supa:
1 litar
Zelena salata:
1 glavica
Instrukcije
U tavi propžite luk u ulju.
Dodajte pola nasjeckane zelene salate i kuhajte nekoliko minuta.
Dodajte supu i kuhajte dok ne proključa a zatim skinite s toplote.
Umiješajte žumance, slatko vrhnje i preostalu zelenu salatu.
Pospite peršunom i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.