Švicarski odrezak za dijabetičare

Kategorije:

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
120 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
goveđi odrezak
1/4 kašičica
Biber
1 glavica
Crveni luk
100 g
gljive
200 ml
paradajz sos
1 po potrebi
rezanci
Švicarski odrezak za dijabetičare
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 160 stepeni.
  2. Narežite govedinu na komade za posluživanje.
  3. Pomastite posudu za pečenje i stavite meso.
  4. Pospite s lukom, gljivama i paradajz sosom.
  5. Poklopite i pecite 2 sata ili dok meso ne omekša.
  6. Izvadite i poslužite uz kuhane rezance.

1 komentar

  1. milena rekao na Februar 11, 2016 Komentariši

    Zar nije poznato da tjestenina podiže šećer, i da baš nije dobra za dijabetičare, ili se varam. I sama sam dijabetičar, pa me čudi taj recept, a i to da na toj stranici ima samo tri recepta.

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*