- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 120 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 31.8.2010
- 1 kg
- goveđi odrezak
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1 glavica
- Crveni luk
- 100 g
- gljive
- 200 ml
- paradajz sos
- 1 po potrebi
- rezanci

- Predhodno zagrijte pećnicu na 160 stepeni.
- Narežite govedinu na komade za posluživanje.
- Pomastite posudu za pečenje i stavite meso.
- Pospite s lukom, gljivama i paradajz sosom.
- Poklopite i pecite 2 sata ili dok meso ne omekša.
- Izvadite i poslužite uz kuhane rezance.
Zar nije poznato da tjestenina podiže šećer, i da baš nije dobra za dijabetičare, ili se varam. I sama sam dijabetičar, pa me čudi taj recept, a i to da na toj stranici ima samo tri recepta.