- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 13.7.2010

- Skuhajte pile i odvojite meso od kosti tako da dobijete veće komade mesa.
- U tavu dodajte maslo, luk, peršun, sol i biber. Kuhajte dok ne osjetite aromu.
- Od brašna, ulja, soli i 2 dl vode zamijesite tijesto.
- Napravite više loptica od koji se formiraju jufke, prosušite ih i izrežite na veličinu tepsije.
- Napravite 10 listova jufke. Pomastite, dodajte meso i smjesu s uprženim lukom.
- Na meso složite preostalih 10 listova. Pomastite svaki list.
- Pospite pavlakom i pecite u pećnici.
- Poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!