- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 15.9.2010
- 8 češanj
- Bijeli luk
- 3 kašika
- Maslinovo ulje
- 1/2 šolja
- Vrhnje
- 250 g
- tjestenina
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- parmezan
- 1 po potrebi
- peršun

- Zagrijte ulje u tavi i dodajte luk.
- Kuhajte 1-2 minute - luk ne smije dobiti smeđu boju.
- Umiješajte vrhnje, sol i biber.
- Kuhajte dok ne dobijete kremast umak.
- Pomiješajte napravljeni umak s kuhanom tjesteninom.
- Pospite s sirom i peršunom i poslužite.