Tjestenina sa špinatom i paradajzom

Kategorije:

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
450 g
tjestenina
450 g
Špinat
1 glavica
Crveni luk
400 g
konzervisani paradajz
1 kašika
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1/3 šolja
feta sir
Tjestenina sa špinatom i paradajzom
  1. Zagrijte ulje u tavi pa dodajte luk i pirjajte dok luk ne omekša.
  2. Dodajte paradajz i pirjajte još 10 minuta a zatim umiješajte špinat.
  3. Dodajte kuhanu tjesteninu, začinite sa soli i biberom i sve promiješajte.
  4. Pospite sa sirom i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*