- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 27.10.2010
- 2 kašika
- biljno ulje
- 2 kašika
- luk
- 2 kašika
- ocat od malina
- 250 g
- maline
- 1 kašičica
- Med
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 200 g
- Špinat
- 50 g
- kozji sir

- Zagrijte ulje u manjem loncu na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i kuhajte dok luk ne omekša, 3-4 minute.
- Dodajte ocat, med i pola malina. Povećajte temperaturu, začinite sa soli i biberom i kuhajte još 5 minuta.
- Stavite špinat u posudu za posluživanje pa prelijte s napravljenim dressingom.
- Pospite sa sirom i preostalim malinama pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!