Topla špinat salata sa sirom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Salate
Postavio
Postavljeno
2 kašika
biljno ulje
2 kašika
luk
2 kašika
ocat od malina
250 g
maline
1 kašičica
Med
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
200 g
Špinat
50 g
kozji sir
Topla špinat salata sa sirom
  1. Zagrijte ulje u manjem loncu na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i kuhajte dok luk ne omekša, 3-4 minute.
  2. Dodajte ocat, med i pola malina. Povećajte temperaturu, začinite sa soli i biberom i kuhajte još 5 minuta.
  3. Stavite špinat u posudu za posluživanje pa prelijte s napravljenim dressingom.
  4. Pospite sa sirom i preostalim malinama pa poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*