Ukusna zapečena tunjevina
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta

Sastojci
Krem supa od gljiva:
1 konzerva
Mlijeko:
1/2 šolje
Konzervisana tunjevina:
200 grama
Jaja:
2 komada
Grašak:
1 šolja
Čips:
1 šolja
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 170 °C.
U posudu za pečenje dodajte supu od gljiva i mlijeko.
Umiješajte tunjevinu, jaja i grašak u posudu. Stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta.
Izvadite posudu, pospite sa čipsom a zatim vratite u pećniu i pecite još 10 minuta.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.