Ukusna zapečena tunjevina

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 konzerva
krem supa od gljiva
1/3 šolja
mlijeko
200 g
konzervisana tunjevina
2 komad
Jaja
1 šolja
grašak
1 šolja
čips
Ukusna zapečena tunjevina
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
  2. U posudu za pečenje dodajte supu od gljiva i mlijeko.
  3. Umiješajte tunjevinu, jaja i grašak u posudu. Stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta.
  4. Izvadite posudu, pospite sa čipsom a zatim vratite u pećniu i pecite još 10 minuta.
  5. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*