- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 11.7.2013
- 1 konzerva
- krem supa od gljiva
- 1/3 šolja
- mlijeko
- 200 g
- konzervisana tunjevina
- 2 komad
- Jaja
- 1 šolja
- grašak
- 1 šolja
- čips

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- U posudu za pečenje dodajte supu od gljiva i mlijeko.
- Umiješajte tunjevinu, jaja i grašak u posudu. Stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta.
- Izvadite posudu, pospite sa čipsom a zatim vratite u pećniu i pecite još 10 minuta.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!