- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 70 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 18.6.2013
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 1 kašičica
- Biber
- 1 kašičica
- Bijeli luk
- 3 kašika
- ekstra djevičansko maslinovo ulje

- Predhodno zagrijte pećnicu na 220 stepeni.
- U manjoj zdjeli pomiješajte biber, bijeli luk i maslinovo ulje.
- Premažite odrezak s dobivenom smjesom.
- Stavite odrezak u posudu za pečenje a zatim i u pećnicu. Pecite 10 minuta, smanjite temperaturu na 80 stepeni i pecite još 60 minuta ili dok odrezak ne bude pečen.
- Izvadite, ostavite 15 minuta da se ohladi.
- Narežite na kriške i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!