Umak od bijelog luka i sira

Vrijeme pripreme
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
250 g
kremasti sir
125 ml
pavlaka
500 g
parmezan
2 kašičica
Bijeli luk
1 kašičica
Worcestershire umak
Umak od bijelog luka i sira
  1. Pomiješajte krem sir i pavlaku.
  2. Dodajte parmezan, sos i bijeli luk.
  3. Sve dobro izmiješajte, a ako vam je previše gusta smjesa dodajte još pavlake.
  4. Poklopite posudu i ostavite u frižider.
  5. Prije posluživanja ostavite umak da odstoji na sobnoj temperaturi.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*