Umak od krastavaca

Vrijeme pripreme
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
2 komad
krastavci
450 g
kremasti sir
100 ml
ocat
2 kašičica
Sol
90 ml
majoneza
Umak od krastavaca
  1. Krastavce oguliti i izrezati na manje komade.
  2. Isjeckane krastavce pomiješati sa octom, posoliiti i ostaviti da prenoće.
  3. U posebnoj posudi pomiješati kremasti sir i majonezu.
  4. Krastavce ocijediti, pomiješati sa smjesom od sira i majoneze, pa poslužiti kao umak uz povrće ili tortilje.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*