Umak s celerom za roštilj

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
1 šolja
Crveni luk
1/2 šolja
celer
1/2 šolja
maslo
1/2 šolja
kečap
1/2 šolja
Smeđi šećer
1/4 šolja
Worcestershire umak
2 kašika
ocat
2 kašika
sok od limuna
2 kašičica
paprika
1 kašika
chilli u prahu
1 kašičica
cimet
1/2 šolja
voda
1/2 kašičica
umak od feferona
Umak s celerom za roštilj
  1. U loncu zagrijte maslo.
  2. Propržite luk i celer, dok ne omekša.
  3. Dodajte preostale sastojke pa sve dobro izmiješajte.
  4. Kuhajte 20 minuta.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*