- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 90 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 7.9.2012
- 1 kg
- janjetina
- 1 glavica
- kupus
- 1 komad
- paradajz
- 1 glavica
- Crveni luk
- 5 komad
- Krompir
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- crvena mljevena paprika

- Meso izrezati na manje komade, kupus i krompir također.
- Luk sitno isjeckati, pa u šerpu premazanu uljem stavljati luk, kupus, krompir, paradajz, meso i začine.
- Postupak ponavljati do isteka materijala.
- Na kraju dodati vode, dovoljno da prekrije sve sastojke.
- Varivo kuhati oko 1.5 h na umjerenoj temperaturi.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!