Voćni desert kojem nećete moći odoljeti
- Pomiješajte brašno, smeđi šećer i maslac.
- Miksajte dok ne dobijete mrvice, pa umiješajte sitno isjeckane orahe.
- Rasporedite dvije trećine smjese na pleh za pečenje dimenzija 23x33 cm, a ostatak smjese ostavite na stranu.
- Pecite u rerni na 150 °C 20 minuta.
- U međuvremenu umutite bjelanjke i obični šećer, pa dodajte jagode i limunov sok.
- Sve dobro izmiksajte.
- U drugoj posudi umutite slatko vrhnje, pa sjedinite sa smjesom od jagoda.
- Nakon što se kora ispeče, potpuno ju ohladite, a zatim ju premažite kremom od jagoda.
- Pospite mrvicama koje ste čuvali po strani i ostavite u frižider 6 sati prije posluživanja.
- Po želji možete dodatno dekorisati jagodama ili nekom drugom vrstom voća.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!