Začinjena govedina s paprikom i lukom

Sastojci
Instrukcije
U manjoj posudi pomiješajte ulje, kumin, origano i bijeli luk.
Zagrijte pola dobivene smjese u tavi pa dodajte papriku i crveni luk. Pirjajte 2-3 minute a zatim izvadite povrće iz tave i ostavite na stranu.
Dodajte preostalu smjesu s uljem u tavu. Dodajte i narezanu govedinu, promiješajte i pržite 5 minuta ili dok govedina ne bude pečena.
Ponovo umiješajte povrće, poklopite i pirjajte još 3 minute.
Skinite s vatre i poslužite vruće.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.