- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 26.11.2010
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 4 kašičica
- Worcestershire umak
- 1 kašika
- garam masala u prahu
- 1 kašičica
- Sol
- 2 kašičica
- ulje

- Uz pomoć viljuške napravite više rupica u odrezku.
- Pospite odrezak s garam-masalom u prahu i soli. Premažite s Worcestershire umakom i ostavite u frižider da marinira preko noći.
- Sljedeći dan izvadite meso iz frižidera i ostavite da odstoji još 2-3 sata na sobnoj temperaturi.
- Zagrijte ulje u tavi, dodajte meso i pecite dok meso ne dobije smeđu boju s obje strane. Kada meso dobije smeđu boju dodajte vodu (ali ne previše) i nastavite peći odrezak dok ne bude gotov.
- Skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!