- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 50 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 1.7.2013
- 1 1/4 šolja
- mljevena govedina
- 1 kašičica
- Sol
- 1 kašičica
- Šećer
- 350 g
- paradajz
- 200 g
- umak od paradajza
- 200 g
- kuhani rezanci
- 1 šolja
- pavlaka
- 80 g
- krem sir
- 6 glavica
- zeleni luk
- 100 g
- cheddar sir
- 2 češanj
- Bijeli luk

- U većoj tavi dinstajte meso, sol, šećer, umak od paradajza, paradajz i bijeli luk.
- Rezance pomiješajte sa pavlakom, krem sirom i zelenim lukom.
- U posudu za pečenje prvo dodajte 1/2 smjese s rezancima a zatim i 1/2 smjese sa mesom.
- Pospite sa sirom pa dodajte preostalu smjesu s rezancima i mesom.
- Stavite u pećnicu i pecite 35 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!