Zapečena krompir salata

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Salate
Postavio
Postavljeno
1/4 šolja
Maslac
1/2 kašičica
Sol
2 1/2 šolja
mlijeko
1 šolja
italijanski dressing za salatu
6 komad
Krompir
1 šolja
mahune
1 glavica
Crveni luk
450 g
hrenovke
1/4 šolja
brašno
Zapečena krompir salata
  1. Napravite umak od masla, brašna, soli i mlijeka.
  2. Umiješajte dressing a zatim krompir, mahune i hrenovke.
  3. Stavite u posudu za pečenje i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  4. Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*