- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 45 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 20.4.2012
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 komad
- paprike
- 3 kašika
- puter
- 1 konzerva
- konzervisana krem pileća supa
- 250 g
- gljive
- 1/2 kašičica
- Bosiljak
- 500 g
- kuhana pileća prsa
- 400 g
- ricotta sir
- 200 g
- cheddar sir
- 100 g
- parmezan

- U tavi, na istopljenom puteru propržiti crveni luk i paprike.
- Skinuti s vatre, pa umiješati krem supu, gljive i bosiljak.
- U većoj zdjeli pomiješati komadiće skuhane piletine i sireve.
- Dodati mješavinu od gljiva, pa dobro izmiješati sve.
- Smjesu preliti u pleh za pečenje i peći 45 minuta na 180 °C.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!