Zapečena riža sa kobasicama
Služi: 1 osobuKuhanje: 65 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Kuhana riža:
3 šolje
Goveđe kobasice:
450 grama
Mrkve:
1 komad
Paprike:
1 komad
Mlijeko:
1 šolja
Crveni luk:
1 glavica
Maslo:
Po želji
Instrukcije
U tavi propržite papriku, mrkvu i luk.
Umiješajte rižu i prespite dobivenu smjesu u podmazanu posudu za pečenje.
Po vrhu poredajte kobasice, prelijte sa mlijekom i pospite sa maslom.
Poklopite, stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na umjerenoj temperaturi. Skinite poklopac i pecite dodatnih 30 minuta.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.