Zapečena tjestenina s tunjevinom
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 20 minuta

Sastojci
Tjestenina:
100 grama
Majoneza:
120 grama
Mlijeko:
1/2 šolje
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Švicarski sir:
200 grama
Curry u prahu:
1/2 kašičice
Konzervisana tunjevina:
200 grama
Instrukcije
Tjesteninu skuhati po uputstvu s vrećice i ocijediti.
U većoj posudi sjediniti majonezu, mlijeko, supu od gljiva, sir, curry u prahu, skuhanu tjesteninu i tunjevinu.
Sve izmiješati i staviti u posudu za pečenje.
Peći 30 minuta na 170 °C i poslužiti uz zelenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.