- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 18.3.2012
- 100 g
- tjestenina
- 120 g
- majoneza
- 1/2 šolja
- mlijeko
- 1 konzerva
- konzervisana krem supa od gljiva
- 200 g
- švicarski sir
- 1/2 kašičica
- curry u prahu
- 200 g
- konzervisana tunjevina

- Tjesteninu skuhati po uputstvu s vrećice i ocijediti.
- U većoj posudi sjediniti majonezu, mlijeko, supu od gljiva, sir, curry u prahu, skuhanu tjesteninu i tunjevinu.
- Sve izmiješati i staviti u posudu za pečenje.
- Peći 30 minuta na 170 °C i poslužiti uz zelenu salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!